Results 1 to 5 of 5

Thread: how u program skybox

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Question how u program skybox

    how u program skyboxits a new one

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    do l have to get a skybox file

  3. The Following User Says Thank You to rockm316 For This Useful Post:

    tracy55 (05-22-2013)

  4. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    688
    Thanks
    60
    Thanked 58 Times in 50 Posts
    yes, i would think so, usually the latest available file should be useful.

  5. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    58
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi
    you dont have to use any file just put in your iks info and watch tv

  6. #5
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    18
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you may have to press 6666 from the main menu to get the internet icon to appear.

Similar Threads

  1. skybox m3
    By romero in forum Foro Español (FTA)
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2013, 08:39 AM
  2. what do u need for skybox
    By rockm316 in forum FTA General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2013, 02:36 PM
  3. mi experiencia con skybox M3
    By lolofta in forum Foro Español (FTA)
    Replies: 5
    Last Post: 10-18-2012, 07:27 PM
  4. skybox s10 - openbox s10
    By Chuck R. Cheese in forum "OTHER" STB Discussion
    Replies: 115
    Last Post: 06-29-2012, 09:55 PM
  5. S9 SKYBOX Model
    By terrer in forum "OTHER" STB Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2012, 03:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •